- Berichten
- 8
Het moest er toch maar eens van komen, 2200 gr procoreur besteld van het Duroc varken.
Gisteravond geïnjecteerd volgend het recept van Noskos, alleen de ingrediënten met appel vervangen door Cola en balsamico azijn. Daarna een rub gemaakt en alles ingepakt in plastic folie.
Vanmorgen 8 uur de Q aangezet voor een sessie van 9,5 uur. Tussendoor nog een keertje ingesmeerd met de Glaze en ingepakt in aluminiumfolie. Na wat prikken heb ik m er mee 94 graden vanaf gehaald en laten rusten.
Het resultaat was een geweldig lekkere Boxty met pulled pork. (Hiervan ben ik vergeten foto's te maken
).
Gisteravond geïnjecteerd volgend het recept van Noskos, alleen de ingrediënten met appel vervangen door Cola en balsamico azijn. Daarna een rub gemaakt en alles ingepakt in plastic folie.
Vanmorgen 8 uur de Q aangezet voor een sessie van 9,5 uur. Tussendoor nog een keertje ingesmeerd met de Glaze en ingepakt in aluminiumfolie. Na wat prikken heb ik m er mee 94 graden vanaf gehaald en laten rusten.
Het resultaat was een geweldig lekkere Boxty met pulled pork. (Hiervan ben ik vergeten foto's te maken
