Hallo allemaal,
Ik ben Jean-Paul. Tot nu toe alleen op verjaardagen een sateetje en een hamburger gedraaid met een worstje erbij. Grillen op een open Weber.
Het lijkt me erg leuk om hier veel tijd, aandacht en liefde in te stoppen met hopelijk als resultaat een heerlijk stukje vlees.
Mijn vrouw, dochter en schoonzoon zijn het volgens mij helemaal eens met deze nieuwe hobby
de verwachtingen zijn hoog 
Bij vrienden staan verschillende soorten kamado's en door alle positieve verhalen ga ik er helemaal voor.
Vanavond een BBQ workshop op een Bastard bij BBQ Experience in Nunspeet en morgen wordt de Bastard VX Large geleverd met de Intratuin actie.
Een maand geleden wilde ik wachten op een mooie aanbieding en die kwam sneller dan verwacht. Erg fijn met het BBQ zomerseizoen.
Ben veel aan het lezen op dit forum,YT filmpjes aan het kijken, gisteren ebook "het vuur de baas" gekocht en de podcast "Vurige verhalen" aan het luisteren.
Dit geeft zoveel beginners informatie wat enorm helpt bij alle vragen die ik heb. Tot nu toe nog geen beginners vragen gehad die ik niet kon beantwoorden uit deze bronnen. Dus dat is erg fijn. Heb ook al een redelijk beeld waar je op kan besparen en waar je beter niet op kan besparen.
Zal me ongetwijfeld melden als ik geen antwoord kan vinden op een specifieke vraag, tot die tijd lees ik rustig mee.
Eerste uitdaging zal pulled pork worden, ben van plan procureur te kopen bij Beef&Steak (lekker dichtbij voor mij) en als dat goed lukt na een paar keer oefenen dan op een later moment spare ribs en pizza.
Ik ben Jean-Paul. Tot nu toe alleen op verjaardagen een sateetje en een hamburger gedraaid met een worstje erbij. Grillen op een open Weber.
Het lijkt me erg leuk om hier veel tijd, aandacht en liefde in te stoppen met hopelijk als resultaat een heerlijk stukje vlees.
Mijn vrouw, dochter en schoonzoon zijn het volgens mij helemaal eens met deze nieuwe hobby


Bij vrienden staan verschillende soorten kamado's en door alle positieve verhalen ga ik er helemaal voor.
Vanavond een BBQ workshop op een Bastard bij BBQ Experience in Nunspeet en morgen wordt de Bastard VX Large geleverd met de Intratuin actie.
Een maand geleden wilde ik wachten op een mooie aanbieding en die kwam sneller dan verwacht. Erg fijn met het BBQ zomerseizoen.
Ben veel aan het lezen op dit forum,YT filmpjes aan het kijken, gisteren ebook "het vuur de baas" gekocht en de podcast "Vurige verhalen" aan het luisteren.
Dit geeft zoveel beginners informatie wat enorm helpt bij alle vragen die ik heb. Tot nu toe nog geen beginners vragen gehad die ik niet kon beantwoorden uit deze bronnen. Dus dat is erg fijn. Heb ook al een redelijk beeld waar je op kan besparen en waar je beter niet op kan besparen.
Zal me ongetwijfeld melden als ik geen antwoord kan vinden op een specifieke vraag, tot die tijd lees ik rustig mee.
Eerste uitdaging zal pulled pork worden, ben van plan procureur te kopen bij Beef&Steak (lekker dichtbij voor mij) en als dat goed lukt na een paar keer oefenen dan op een later moment spare ribs en pizza.