yelle
Tondelzoeker
- Berichten
- 9
Goedemorgen allemaal,
Ik ben nieuw hier en zal me kort voorstellen; ik ben Yelle en na een tijdje meelezen hier me toch maar even aangemeld.
Ik ben twee jaar geleden begonnen op een Weber Spirit E-220 (gas, jaja), maar heb deze week een Kamado gekocht. Ben erg blij met de Bastard Urban Large. Nog een beetje stoeien met temperatuurbeheersing. Gisteren alvast voor de eerste keer even opgestookt tot 250, om de laatste lijmresten weg te branden. Het afkoelen duurde wel lang. Nog een paar uur zo tussen de 100 en 50 graden blijven hangen. Je merkt echt de kracht van het keramiek.
Ben wel benieuwd welke thermometer jullie gebruiken? Ik ben wel geneigd te gaan voor de Smoke.
Ik ben nieuw hier en zal me kort voorstellen; ik ben Yelle en na een tijdje meelezen hier me toch maar even aangemeld.
Ik ben twee jaar geleden begonnen op een Weber Spirit E-220 (gas, jaja), maar heb deze week een Kamado gekocht. Ben erg blij met de Bastard Urban Large. Nog een beetje stoeien met temperatuurbeheersing. Gisteren alvast voor de eerste keer even opgestookt tot 250, om de laatste lijmresten weg te branden. Het afkoelen duurde wel lang. Nog een paar uur zo tussen de 100 en 50 graden blijven hangen. Je merkt echt de kracht van het keramiek.
Ben wel benieuwd welke thermometer jullie gebruiken? Ik ben wel geneigd te gaan voor de Smoke.