- Berichten
- 5.386
Gisteren geprobeerd om 1 zo'n helft van de kolen bakjes geprobeerd aan te krijgen met een grote briketten starten. Snap nu waarom een kleiner formaat erbij ook handig is
Bekijk bijlage 53268
Je kunt hem ook ondersteboven gebruiken.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Gisteren geprobeerd om 1 zo'n helft van de kolen bakjes geprobeerd aan te krijgen met een grote briketten starten. Snap nu waarom een kleiner formaat erbij ook handig is
Bekijk bijlage 53268
Je kan ook een vuurvaste baksteen op de smalle kant er in zetten, dan beperk je de ruimte ook en ontbrand je brandstof ook goed.Gisteren geprobeerd om 1 zo'n helft van de kolen bakjes geprobeerd aan te krijgen met een grote briketten starten. Snap nu waarom een kleiner formaat erbij ook handig is
Bekijk bijlage 53268
Een gyuto?Afgelopen weekend bij de meesterslijpers geweest in Amsterdam. Na ongeveer 20 messen gevoeld te hebben op onderstaande uitgekomen.
![]()
Ja bevalt uitstekend! Ik snij er eigenlijk zo’n beetje alles mee, vlees en groenten. Moet wel zeggen dat dit m’n eerste ‘echt’ mes is, dus vergelijking heb ik niet. En vraag me af of ik bijbehorend aanzetstaal zal aanschaffen. Weet eigenlijk niet of dat een must is of niet. Advies is dus welkom!Mooi kerel, vraagje hoe bevalt het mes ( Vaderdag wens hihi) ?
Net meer afdeppen omdat het hout opneemt of door de druipgroef? Durf te vragenBlij met mn vervroegd vaderdag cadeau. Nu hoef ik tenminste niet meer met een wc papiertje het vocht af te deppen iedere keer. Het mes had ik al.
Bekijk bijlage 53728
Door de groef en katai idd!Net meer afdeppen omdat het hout opneemt of door de druipgroef? Durf te vragen
Forged katai?
De santoku?Door de groef en katai idd!
Ha die John! Aha, zo vaak joh! Dan ga ik me er eens in verdiepen. Dank je wel voor deze waardevolle info!Beste Steakie.
Als je goed met een aanzetstaal over weg kan zeker een must, elke keer als ik ga snijden zet ik aan.
groet john
Santoku idd.De santoku?
Een eenvoudig aanzetstaal is voldoende, maar hey als je het krijgt ….![]()
Een goed aanzetstaal vinden is niet makkelijk , en nogal persoonlijk . Ik heb er verschillende , maar gebruik dagelijks een klapstaal icm met een spiegelstaal , voor zo'n kwalitatief goed mes ,al voorzichtig aanzetten met een klapstaal voldoende zijnJa bevalt uitstekend! Ik snij er eigenlijk zo’n beetje alles mee, vlees en groenten. Moet wel zeggen dat dit m’n eerste ‘echt’ mes is, dus vergelijking heb ik niet. En vraag me af of ik bijbehorend aanzetstaal zal aanschaffen. Weet eigenlijk niet of dat een must is of niet. Advies is dus welkom!
Duidelijk Hans! Dus niet zomaar kopen, eerst erin verdiepen. Bedankt!Een goed aanzetstaal vinden is niet makkelijk , en nogal persoonlijk . Ik heb er verschillende , maar gebruik dagelijks een klapstaal icm met een spiegelstaal , voor zo'n kwalitatief goed mes ,al voorzichtig aanzetten met een klapstaal voldoende zijn