- Berichten
- 37
Yes, het is eindelijk een dagje droog. Tijd om de bbq weer eens aan te slingeren.
In de vriezer lag een mooie ribeye te wachten.
vanmorgen vroeg eruit gehaald, ontdooid en voorzien van grof zeezout en een beetje peper.
meer had dit vlees niet nodig.
Ondertussen de bbq klaar gemaakt voor half indirect en half de (nieuwe) gietijzeren roosters.
temperatuur van de q was 130C en ik ben voor een kerntemperatuur van 48c gegaan.
daarna onder een aluminiumfolie gelegd zodat ik de q op kon stoken tot 260c en het gietijzer lekker warm was.
Daarna dus lekker afgefakkeld en heerlijk gegeten met gegrilde aubergine en asperges en in schil gekookte krieltjes. (helaas geen foto van gemaakt)
Eindresultaat was heerlijk en voor herhaling vatbaar.
In de vriezer lag een mooie ribeye te wachten.
vanmorgen vroeg eruit gehaald, ontdooid en voorzien van grof zeezout en een beetje peper.
meer had dit vlees niet nodig.
Ondertussen de bbq klaar gemaakt voor half indirect en half de (nieuwe) gietijzeren roosters.
temperatuur van de q was 130C en ik ben voor een kerntemperatuur van 48c gegaan.
daarna onder een aluminiumfolie gelegd zodat ik de q op kon stoken tot 260c en het gietijzer lekker warm was.
Daarna dus lekker afgefakkeld en heerlijk gegeten met gegrilde aubergine en asperges en in schil gekookte krieltjes. (helaas geen foto van gemaakt)
Eindresultaat was heerlijk en voor herhaling vatbaar.