Beef en Steak

Maiden run Grill Guru pizza oven

Idd, alleen meer water:
De ingrediënten voor vier bollen van ca 200g.:
500 g. Caputo bloem
320 g. water
10 g. olijfolie
8 g. zout
2,5 g. droge gist

Dan 2 uur geportioneerd rijzen buiten de koelkast en 24 uur in de koeling.
=
64% water
2% olie
1.6% zout
0.5% gist

Ik zit met zout en olie op 2%
water op 60% maar langzaam meer :)
Koeling ook 24 uur
Rijzen buiten koeling 4 uur en (daarom) maar 0,2% gist
 
Ik weet niet precies hoeveel cm, maar ze zijn dus zo groot als op onderstaande foto. Zou ze ook niet groter willen in de Ooni 12.
IMG_4578.jpeg
 
Tegenwoordig stretch ik 180-185 gram tot een volle Ooni 12.
Wat @jokop zegt: het maatje op de foto is prima voor de Ooni
 
Inderdaad een mooi maatje. Ik had vorige keer 200 gram bollen en kwam op 25 cm uit. Zeg maar een dominos small pizza. Wilde daarom richting 250 gram gaan voor 30cm/12inch.
f4eac3eba988ffa69f204419f180f222.jpg
028ca6ed182117c6576fd337dee24406.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan