- Berichten
- 2.982
Ja weer eentje voor Frits 
Geïnspireerd door het topic van Knubbe, https://www.bbqgenootschap.nl/threads/kipshoarma-van-‘t-spit.23092/, vandaag ook kipshoarma ban het spit gemaakt.
Volgens hetzelfde recept:https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/kip-shoarma-van-het-spit/
Alleen leek mij sinappel lekkerder
, vetder exact de receptuur aangehouden.
Echter had ik bij 160 graden zeker 2 uur nodig voor de kerntemperatuur van 70 graden te bereiken. Het werd dus een uurtje later aan tafel.
Maar wat was dat lekker. Sappig, kruidig... Misschien een tikkeltje te pittig en er had nog wat zout bij gemogen, maar errug leuk en lekker om te maken.

Geïnspireerd door het topic van Knubbe, https://www.bbqgenootschap.nl/threads/kipshoarma-van-‘t-spit.23092/, vandaag ook kipshoarma ban het spit gemaakt.
Volgens hetzelfde recept:https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/kip-shoarma-van-het-spit/
Alleen leek mij sinappel lekkerder

Echter had ik bij 160 graden zeker 2 uur nodig voor de kerntemperatuur van 70 graden te bereiken. Het werd dus een uurtje later aan tafel.
Maar wat was dat lekker. Sappig, kruidig... Misschien een tikkeltje te pittig en er had nog wat zout bij gemogen, maar errug leuk en lekker om te maken.






