BasBQ
Beef en Steak

Kipshoarma

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.846
Ja weer eentje voor Frits

Geïnspireerd door het topic van Knubbe, https://www.bbqgenootschap.nl/threads/kipshoarma-van-‘t-spit.23092/, vandaag ook kipshoarma ban het spit gemaakt.

Volgens hetzelfde recept:https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/kip-shoarma-van-het-spit/

Alleen leek mij sinappel lekkerder, vetder exact de receptuur aangehouden.
Echter had ik bij 160 graden zeker 2 uur nodig voor de kerntemperatuur van 70 graden te bereiken. Het werd dus een uurtje later aan tafel.

Maar wat was dat lekker. Sappig, kruidig... Misschien een tikkeltje te pittig en er had nog wat zout bij gemogen, maar errug leuk en lekker om te maken.

93354a8ecd1341ff6d051a692f35aeba.jpg
6de69f7722fc33c81e663d611a9acf40.jpg
7b3d4700a4a25d766ccc3545b976d4ff.jpg
b846a4c2c8cf0f99274e35c612e7561b.jpg
8509c2a980e18cf7ee8e2b2bfff47e7e.jpg
09b21f7bcdf0cb62c220424c05962c75.jpg
b9c76654cc1f1f371e877b3da36ae071.jpg
 
Dat is ook apart, ik heb ze wel een keer gemaakt met procureur.
Knolselderij, recept van Ralph de Cock en deze met kip lijken me ook wel wat. Thanks voor de tip!
 
Das een lekker spitje kerel. Wat moet je zonder spit tegenwoordig 😁
Ben benieuwd of Frits dit ook lust ;)
 
Het ziet er ook uit als leuk project.
 
Lekker hoor! Spitje geeft wel echt een nieuwe dimensie aan de hobby :) Volgende keer gyros!
 
Die kipshoarma ziet er echt fantastische uit.......................maar geen foto's van het uiteindelijke resultaat:oops: geen broodje of bord vol lekkers:(
 
Broer wat doe je me aan. Je weet toch dat ik mijn spitje niet in huis heb. hahaha
Ik ga morgen eerste werk dat ding terug halen. Tijd dat ik hem weer aan slinger.
Zier er lekker uit
 
Lekker zeg, ziet er heel smakelijk uit!
 
mocht je vriezer vol zijn..........
 
Man man, en te bedenken dat ik nog moet ontbijten......
 
ziet er goed uit ! zelf nog niet eerder aan gedacht om dit te maken, nu dus wel !!! 😛
 
Je hoeft niet mis te grijpen in de vriezer, ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan