- Berichten
- 65
Toch al een tijdje op de to do list en vandaag is het er dan toch van gekomen. Lekkere kipgrillworst met kaas.
- 350 gram kippengehakt
- Half zakje kaas blokjes
- Barbecue rub
Het gehakt in een kom gemengd met de kaasblokjes (deze heb ik in achten gesneden) en er vervolgens een worst van gerold in vershoudfolie.
Soeppan met water gevuld en de worst geblancheerd tot 70 graden kernthemperatuur.
Bij 70 graden de Weber aangestoken. De worst droog gemaakt met keukenpapier en door de BBQ rub gerold. Q ingesteld op 180 graden en hierop direct gegrild.
Nu laten af koelen maar stiekem toch al een hapje geproefd. Echt fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar.
- 350 gram kippengehakt
- Half zakje kaas blokjes
- Barbecue rub
Het gehakt in een kom gemengd met de kaasblokjes (deze heb ik in achten gesneden) en er vervolgens een worst van gerold in vershoudfolie.
Soeppan met water gevuld en de worst geblancheerd tot 70 graden kernthemperatuur.
Bij 70 graden de Weber aangestoken. De worst droog gemaakt met keukenpapier en door de BBQ rub gerold. Q ingesteld op 180 graden en hierop direct gegrild.
Nu laten af koelen maar stiekem toch al een hapje geproefd. Echt fantastisch! Zeker voor herhaling vatbaar.