BasBQ
Beef en Steak

Kipfilet gevuld met verse pesto en mozzarella, omwikkeld met ontbijtspek en mediterraanse kruiden

 

LorenzoG

Vuurmaker
Berichten
64
Vandaag een heerlijke kip filet op de Q.

Met dank aan t recept van Tim Wismeijer.

180 graden met halve plate setter.
eerst grillen op direct vuur voor het dicht schroeien,vervolgens verplaatsen naar indirect.


Gisteren trouwens ook de Q aangestoken, voor courgettes gevuld met gehakt gemixt met knoflook en uitjes, gerookt paprikapoeder en belegd met ontbijtspek en geraspte kaas. Vergeten foto’s te maken van de voor- en bereiding. Ook erg lekker.

ABCE7254-CD3C-4164-98B8-CE276FEAE000.jpeg


5AF293A3-9A9C-48B3-9715-FA62F86181F8.jpeg


BF9BDDA3-7E31-4012-9979-BE7F5C258E72.jpeg


D5B9FBAB-FE89-4B42-9D94-3D63327FDE64.jpeg


485DE4C9-2366-4949-ACCB-5F7CDE17B532.jpeg
 
zoooo lekker
had graag aangeschoven
 
Mooi recept, leuk om ook eens te proberen, gaat op mijn lijstje


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Ziet er super uit...
 
Kipfilet gevuld met italiaanse ingrediënten is hier een echte klassieker. Variaties te over.
Deze variant met mozarella ga ik ook eens proberen. Lekker. 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan