Vandaag een heerlijke kip filet op de Q.
Met dank aan t recept van Tim Wismeijer.
180 graden met halve plate setter.
eerst grillen op direct vuur voor het dicht schroeien,vervolgens verplaatsen naar indirect.
Gisteren trouwens ook de Q aangestoken, voor courgettes gevuld met gehakt gemixt met knoflook en uitjes, gerookt paprikapoeder en belegd met ontbijtspek en geraspte kaas. Vergeten foto’s te maken van de voor- en bereiding. Ook erg lekker.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
	
		
			
		
		
	
				
			Met dank aan t recept van Tim Wismeijer.
180 graden met halve plate setter.
eerst grillen op direct vuur voor het dicht schroeien,vervolgens verplaatsen naar indirect.
Gisteren trouwens ook de Q aangestoken, voor courgettes gevuld met gehakt gemixt met knoflook en uitjes, gerookt paprikapoeder en belegd met ontbijtspek en geraspte kaas. Vergeten foto’s te maken van de voor- en bereiding. Ook erg lekker.
	
			
			
