Beef en Steak

Kamado aanschaffen of toch wachten?

Gefeliciteerd met je aankoop mooi ding, aan de hand van welke temp laat je hem langer open of niet
 
Staat mooi in de keuken. 😉
Succes met je aanschaf en ga vele jaren genieten van heerlijke creaties
 
Even open laten, onderste schuif ook vol open. Tot stabiel gloeiende kern, dan deksel sluiten met top vent max open. Dan keramiek lekker laten doorwarmen met lucht tot ca. 150 graden op de teller. Dan ben je rookjes kwijt en kun je knijpen en platesetter plaatsen.

Succes!
 
wauw, wat een mooi ding zeg. de kleine vindt het ook indrukwekkend want die komt op het fietsje poolshoogte nemen :D (y)
 
Mooie aanwinst! Hier ga je zeker geen spijt van krijgen.
 
Dank voor jullie reacties!

Vanochtend even het ei verwarmd, ruim 2 uur op circa 200 graden. Gelijk maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om een broodje te bakken

5980C84F-B087-4FAD-BC4C-6EE9600FBA6C.jpeg
 
Gefeliciteerd, dat je er maar vele mooie avonturen mee mag beleven. En de foto’s als bewijs hier mag posten....
 
Veel plezier.. ik vind die MB toch een pracht apparaat! Zou graag met onderstel van mij KJ2 ruilen!
 
Ik haal persoonlijk altijd de plankjes eraf. Heb ze zelfs vooraf goed behandeld met wax om te zorgen dat het wat langer mooi blijft

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Als de keramiek goed is zou er geen vocht onder moeten komen
Weet niet of er zo geen vocht in je meter komt
 
Terug
Bovenaan Onderaan