BasBQ
Beef en Steak

Italiaans gevulde beenhammetjes

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.643
Afgelopen weekend twee fijne beenhammetjes van 600 gr. bij de supermarkt gescored.
Deze waren van een fijne snit en derhalve fijn te vlinderen.

1 beenhammetje gevuld met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, olijven, zongedroogde tomaatjes, gehakte rode ui en knoffielook.

188a16d9-b7b4-45db-9831-779690066807.JPG


1 beenhammetje met pesto, italiaanse kruiden, parmezaan, spaanse peper, gehakte rode ui en knoflook.

87b7911e-7974-42e6-aad7-44850e270f66.JPG



Beenhammetjes daarna lekker laten rusten. Tijd voor het "koud" zetten van de benodigde sapjes en het starten met een borrelhapje.

IMG_4698.jpg
IMG_5241.JPG
IMG_5240.JPG


Vervolgens de beenhammetjes op de Q. Roostertemp. 165 C. Hammetjes indirect gegaard voor een tijd van 1h 15'.
Voor de smokey tast een envelopje met appelchips toegevoegd.
Uiteraard begint het weer eens te regenen.

IMG_5243.JPG
IMG_5244.JPG

IMG_5245.JPG
IMG_5246.JPG


Maar, als resultaat een prima smakend beenhammetje. Tezamen met gegratineerde pasta/ratatouille


IMG_5247.JPG
 
Lekker hoor, een “simpel” beenhammetje omtoveren tot zo iets lekkers. 😋
 
Die lust ik wel..
 
Lekker hoor! Tot welke kerntemp heb je ze laten garen?
 
Wat zien die er lekker uit! Leuk idee zeg om ze te vlinderen en te beleggen. Dat ga ik hier binnenkort ook proberen. Bedankt voor het delen!
 
Ziet er weer prima uit. Barbecuen onder de parasol is heel herkenbaar.
 
Als ik dit lekkers zie denk ik weer terug aan onze Italiaansche vakantie's 🤗
 
Laatst bewerkt:
Lekker gevuld beenhammetje! Lust ik ook wel.
 
Ziet er weer prima verzorgd uit Peter, mooie garing!
 
Terug
Bovenaan Onderaan