- Berichten
- 5.227
7,5 vind ik dan weer heel erg meevallen.14? Ik vond die 7,5 van mijn pulled pork al te lang.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
7,5 vind ik dan weer heel erg meevallen.14? Ik vond die 7,5 van mijn pulled pork al te lang.
Tsja dat vindt ik ook. En je kan er ondertussen lekker bij klussen.7,5 vind ik dan weer heel erg meevallen.
En toen was ik al om 10am begonnen.7,5 vind ik dan weer heel erg meevallen.
Jij hebt praktisch mijn 7,5 uur geraden.Lekker aanklooien, tuin bijwerken, bakkie doen, ff zitten, wat bbq video’s bekijken, vogeltje vliegt langs, hoe zou het zijn met mijn vlees, rustig wachten, tijd voor een biertje, nog even kijken naar de vissen in de vijver, temperatuur is stabiel, ruikt heerlijk, even wat lozen, zo ruimte voor nog een biertje, wel lekker nootje erbij, even houtje aflakken, nog even kletsen met de buurman, biertje voor hem halen, toch nog even temp checken, gietijzer pannetje even invetten, kat van de buren wegjagen, even belletje plegen, nog wat grind strooien op het pad, biels beitsen, ff zitten, genieten van de zon, nog een biertje, wordt wat frisser, even truitje aandoen etc etc etc
7,5 uur is echt zo voorbij!!!
Was het een groot stuk? Die van mij was maar een kilootjeMijn allereerste run pp was ruim 14 uur, heb me toen redelijk vergist in de stall. (Het plafond)
Lekker aanklooien, tuin bijwerken, bakkie doen, ff zitten, wat bbq video’s bekijken, vogeltje vliegt langs, hoe zou het zijn met mijn vlees, rustig wachten, tijd voor een biertje, nog even kijken naar de vissen in de vijver, temperatuur is stabiel, ruikt heerlijk, even wat lozen, zo ruimte voor nog een biertje, wel lekker nootje erbij, even houtje aflakken, nog even kletsen met de buurman, biertje voor hem halen, toch nog even temp checken, gietijzer pannetje even invetten, kat van de buren wegjagen, even belletje plegen, nog wat grind strooien op het pad, biels beitsen, ff zitten, genieten van de zon, nog een biertje, wordt wat frisser, even truitje aandoen etc etc etc
7,5 uur is echt zo voorbij!!!
Was het een groot stuk? Die van mij was maar een kilootje
low en slow super!!pizza gaat ook best....echt mijn favoriet
Hele fijne allround Acacia houtskool, ook geschikt voor deegwaren bakken omdat het geen geurtjes af geeft.
Ik zie dat je de 3 wokkels op mekaar legt. Normaal is 1 per hotspot nodig en geen 3 op 1 hotspot. Geef het maar ff mee, want dat is goedkoper.Gezien ik nog niet helemaal uit ben welk merk/soort brandstof ik wil gebruiken, heb ik een zak Black Ranch Witte Quebracho houtskool gekocht.
Ik heb deze in de Weber Summit gedaan en een "droge" test uitgevoerd, overnacht, vond ik wel spannend.
Ik heb het hele houtskool rooster gevuld
Bekijk bijlage 32193
en met 3 wokkels aangestoken (in het midden).
Bekijk bijlage 32191
Op temperaruur laten komen met al het staal en toen proberen, met name proberen, te regelen op 120C.
De Weber iGrill 2 heb ik gebruikt om de temperatuur te monitoren, de sensor lag in het midden van het rooster.
Het kan trouwens toeval zijn, Weber en Weber, de domethermometer geeft niet eens zulke slechte waarden aan, vergeleken met de iGrill dan.
De eerste meting begon rond 18.03 16 december.
Bekijk bijlage 32194
Vanochtend om 7.30 17 december, kapte ik ermee.
De daling van de temperatuur lag aan het feit dat het "vuur" naar 1 kant naar buiten brandde (noordoosten, foto is verdraaid).
Oh ja, het had ook nog geregend/gemoezerd (Capelle ad IJssel).
Bekijk bijlage 32192
Over de hele linie heb ik, denk ik 3 keer, met de bovenkap lopen hannisen en uiteindelijk laten gaan, op een geven moet ik toch gaan slapen.
Ik heb hier geen foto van gemaakt, maar de gaten van de smokestand (onderin de bak) waren nog vrij.
Mijn verwachting was dat hij vanochtend nog wel boven de 100 zou blijven, maar helaas.
Ik ben wel wat wijzer maar ga de volgende keer denk ik kokosbriketten overnacht proberen.
Heeft er iemand tips, hoe ik "het best"overnacht kan bbq-en, ik wil namelijk OOIT eens brisket maken.
Thanks, ik heb sinds de foto geen wokkels bij elkaar gepropt maar verspreid.Ik zie dat je de 3 wokkels op mekaar legt. Normaal is 1 per hotspot nodig en geen 3 op 1 hotspot. Geef het maar ff mee, want dat is goedkoper.
Ik kan het niet echt goed zien op de,foto, maar het lijkt erop dat je de wokkels niet hebt open gedraaid. Kan dat? Ik draai ze altijd een kwartslag open.
Oh heb ik er dan maar 1 van nodig als het heter brandt?Open draaien zeker doen.
Scheelt in de rook brandt heter.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
Per plek waar je hem aan wil steken heb je er maar 1 nodig.Oh heb ik er dan maar 1 van nodig als het heter brandt?