- Berichten
- 1.199
Ik gebruik het bij gerechten die goed gerookt mogen worden; pulled pork is er daar een van voeg dan zelf ook nog rookhout toe. Ben het met iedereen eens dat het een sterke smaak afgeeft maar dat vind ik bij sommige dingen juist mooi.Ewald en veel andere mensen houden niet van dit merk omdat ze zeggen dat het te veel rook produceert die ze onaangenaam vinden. Sommige BBQ-winkels zijn helemaal gestopt met het verkopen ervan vanwege klachten van klanten. Vaak klopt het niet wat er op de zakjes staat en wat er in zit. Dit merk komt waarschijnlijk uit Paraguay, maar dat is ongeveer alle informatie die bekend is. Tenzij je op de plek bent waar de houtskool in zakken wordt gedaan en het daar ziet en de houtskool controleert, is het heel moeilijk om te weten wat je nu eigenlijk koopt.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Verhandel je zelf al verpakte zakken of verkoop je aan partijen die het nog gaan verpakken?
Ik gebruik nu 3 verschillende soorten & merken houtskool ligt er net aan wat ik ga bereiden