- Berichten
- 1.199
Welkom Izzy wat een introductie!
Prachtig verhaal, zat er helemaal in !
Het is dat ik hier ben opgegroeid maar ik kan begrijpen dat het inderdaad erg wennen moet zijn om in dit land te kunnen aarden wetende waar jij allemaal al bent geweest.
De BBQ scené is in zeker zin echt wel aangewakkerd mede door het stay@home corona. Er is veel meer ingevesteerd in tuinen, schuttingen, veranda's een aangename plek voor thuis. Onze overheid wil de haardkachels eruit werken maar het aantal verkochte bbq's is alleen maar toegenomen. ( iets met stikstof )
Vind zulke dingen wel grappig, ik ben hier geboren en getogen maar ben in zekere zin wel een beetje tegendraads.
Ik ga niet graag mee met de meute, ik denk voor mezelf en laat mij niet opjagen of onderdrukken door groepsdruk.
Betreft je opmerking over het Albert Heijn vlees.
Ik ben het helemaal met je eens, maar gemak dient de mens en mensen houden gemak.
Alles in 1 winkel, ik snap het wel maar kies hier zelf zelden tot niet voor..
Groente en fruit koop ik deels seizoensgebonden in de supermarkt of uit de groentetuin van mijn schoonouders, en anders koop ik het lokaal als ik tijd heb of van de markt.
Ook mijn vlees koop ik niet in de supermarkt.
Kip koop ik rechtstreeks bij een pluimveeverwerkingsbedrijf ( Van Ee in stroe )
Varkensvlees haal ik eveneens rechtstreeks bij een vleeshandelaar.
Rundvlees verkrijg ik via mijn schoonvader, die koopt samen met zijn broer een mooi kalf/koe en laat deze door een jeugdvriend slachten.
Dit verdelen ze dan weer onder de kinderen.
Vorig jaar was het 74KG wat wij toebedeeld krege. Dit jaar gekozen voor een kleiner exemplaar en kregen we 45KG.
Vis koop ik veelal via via uit urk of spakenburg.
Ik ben erg benieuwd naar je gerechten met recepten en mooie foto's zijn in mijn ogen een leuke bijkomstigheid.
Sorry voor het lange bericht i got carried away
Prachtig verhaal, zat er helemaal in !
Het is dat ik hier ben opgegroeid maar ik kan begrijpen dat het inderdaad erg wennen moet zijn om in dit land te kunnen aarden wetende waar jij allemaal al bent geweest.
De BBQ scené is in zeker zin echt wel aangewakkerd mede door het stay@home corona. Er is veel meer ingevesteerd in tuinen, schuttingen, veranda's een aangename plek voor thuis. Onze overheid wil de haardkachels eruit werken maar het aantal verkochte bbq's is alleen maar toegenomen. ( iets met stikstof )
Vind zulke dingen wel grappig, ik ben hier geboren en getogen maar ben in zekere zin wel een beetje tegendraads.
Ik ga niet graag mee met de meute, ik denk voor mezelf en laat mij niet opjagen of onderdrukken door groepsdruk.
Betreft je opmerking over het Albert Heijn vlees.
Ik ben het helemaal met je eens, maar gemak dient de mens en mensen houden gemak.
Alles in 1 winkel, ik snap het wel maar kies hier zelf zelden tot niet voor..
Groente en fruit koop ik deels seizoensgebonden in de supermarkt of uit de groentetuin van mijn schoonouders, en anders koop ik het lokaal als ik tijd heb of van de markt.
Ook mijn vlees koop ik niet in de supermarkt.
Kip koop ik rechtstreeks bij een pluimveeverwerkingsbedrijf ( Van Ee in stroe )
Varkensvlees haal ik eveneens rechtstreeks bij een vleeshandelaar.
Rundvlees verkrijg ik via mijn schoonvader, die koopt samen met zijn broer een mooi kalf/koe en laat deze door een jeugdvriend slachten.
Dit verdelen ze dan weer onder de kinderen.
Vorig jaar was het 74KG wat wij toebedeeld krege. Dit jaar gekozen voor een kleiner exemplaar en kregen we 45KG.
Vis koop ik veelal via via uit urk of spakenburg.
Ik ben erg benieuwd naar je gerechten met recepten en mooie foto's zijn in mijn ogen een leuke bijkomstigheid.
Sorry voor het lange bericht i got carried away