BasBQ
Beef en Steak

Golden sparibs

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
661
Dit recept is gebaseerd van Jord Althuizen. De sparibs ontveld en in de rub gezet. Van not Just bbq sticky ribs. Bbq ingesteld op 110°. Elk half uur gesprayd met appelsap en appelciderazijn en whisky. Na 2,5 uur ingepakt met algave, bruine suiker en overgebleven spray. 1 uur ingepakt gelaten. Ondertussen de saus gemaakt van goudbessen, citroensap, citroenrasp en abrikozenjam. Na een uur de sparibs uitgepakt en om de 10 minuten ingesmeerd met de saus. Na 3 keer sauzen waren de sparibs klaar. Genieten maar!!!
20210705_133828.jpg

20210705_153508.jpg

20210705_170909.jpg

20210705_172916.jpg


20210705_173152.jpg
 
Ziet er echt heerlijk uit! Komt het recept van de saus ook uit een boek van Jord? Zo ja, uit welk deel? Of heb je dat zelf bedacht? Ziet er lekker uit!
 
Zal gesmaakt hebben. Waren de ribs “fall off the bone”
 
Wat een straf 😉. Alles schoon op neem ik aan.
 
Fijne ribbies. Blij dat alles lekker gesmaakt heeft. 😋

Stel je voordat het halve forum in je tuin stond om ff te proeven...🤣🤣
 
Fijne plaatjes, mooie dikke ribben zo te zien aan de foto's.
 
Goud!! Dat zal gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan