- Berichten
- 654
Dit recept is gebaseerd van Jord Althuizen. De sparibs ontveld en in de rub gezet. Van not Just bbq sticky ribs. Bbq ingesteld op 110°. Elk half uur gesprayd met appelsap en appelciderazijn en whisky. Na 2,5 uur ingepakt met algave, bruine suiker en overgebleven spray. 1 uur ingepakt gelaten. Ondertussen de saus gemaakt van goudbessen, citroensap, citroenrasp en abrikozenjam. Na een uur de sparibs uitgepakt en om de 10 minuten ingesmeerd met de saus. Na 3 keer sauzen waren de sparibs klaar. Genieten maar!!!
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 . Alles schoon op neem ik aan.
. Alles schoon op neem ik aan. 
 
		
 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		