- Berichten
- 135
Vandaag opende bij ons een ‘Vleesconcurrent’ op het winkelcentrum en daar moest natuurlijk een kijkje worden genomen. Aangezien ik geen idee had wat voor een vlees ze in de Kuip hadden ben ik rustig begonnen met een varkenshaasje en direct een bavette meegenomen.
Meteen maar op de barbecue gelegd. Rub gemaakt van paprika, knoflook, ui, oregano, peper en zout. Doormidden gesneden en gevuld met een zachte brie. Lekker dichtgevouwen en met spek omwikkeld. Inbinden en gaan met die banaan.
Indirect op circa 160 graden richting de 55 graden. Het ging super snel, binnen 40 minuten kern bereikt. 10 minuten laten rusten en smullen maar!
Meteen maar op de barbecue gelegd. Rub gemaakt van paprika, knoflook, ui, oregano, peper en zout. Doormidden gesneden en gevuld met een zachte brie. Lekker dichtgevouwen en met spek omwikkeld. Inbinden en gaan met die banaan.
Indirect op circa 160 graden richting de 55 graden. Het ging super snel, binnen 40 minuten kern bereikt. 10 minuten laten rusten en smullen maar!
Laatst bewerkt: