- Berichten
- 5.314
Vermist de badkamer al een paar weken klaar is, had ik dus geen excuses meer om niet mee te doen. En het onderwerp ligt me ook nog eens ![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Gisteren in de ochtend de wings eerst in bruin Kasteelbier gepekeld voor een 2,5 uur. Daarna afgespoeld, droog gedept en van de Dry Rub All Use van Van Beekum voorzien om eens wat nieuws te proberen. Dan weer een paar uur de koelkast in.
Tegen de avond ze dan indirect op 150° voor een uurtje laten roken en garen om ze daarna af te lakken met de Noskos Original en direct af te bakken. Bij het dresseren sesamzaad, pijpajuin en gemalen pinda's. En voor de sier een streepje balsamicostroop.
Ik had ze laatst al eens gemaakt met andere combinaties, maar heb zo de indruk dat eender wat je doet, het altijd smakelijk is. Had ze eerst in een pittige wet rub willen zetten, maar vermits het bezoek hun kids ook graag wings heeft, heb ik ze toch maar zoet gehouden.
Daarnaast nog wat vleesjes extra voor de kids en mijn vrouw die geen vleugeltjes eet. En ook voor de eerste keer eens zoete aardappel gemaakt, wat ons ook enorm bevallen is.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Gisteren in de ochtend de wings eerst in bruin Kasteelbier gepekeld voor een 2,5 uur. Daarna afgespoeld, droog gedept en van de Dry Rub All Use van Van Beekum voorzien om eens wat nieuws te proberen. Dan weer een paar uur de koelkast in.
Tegen de avond ze dan indirect op 150° voor een uurtje laten roken en garen om ze daarna af te lakken met de Noskos Original en direct af te bakken. Bij het dresseren sesamzaad, pijpajuin en gemalen pinda's. En voor de sier een streepje balsamicostroop.
Ik had ze laatst al eens gemaakt met andere combinaties, maar heb zo de indruk dat eender wat je doet, het altijd smakelijk is. Had ze eerst in een pittige wet rub willen zetten, maar vermits het bezoek hun kids ook graag wings heeft, heb ik ze toch maar zoet gehouden.
Daarnaast nog wat vleesjes extra voor de kids en mijn vrouw die geen vleugeltjes eet. En ook voor de eerste keer eens zoete aardappel gemaakt, wat ons ook enorm bevallen is.