Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dit weekend wil ik deze wings gaan maken, ze zien er namelijk heerlijk uit.
waar is de rub een beetje mee te vergelijken, of wat is een goeie vervanger?
ik heb deze niet en vind het een beetje jammer om € 5,- verzendkosten te betalen voor een potje van € 5,-
Die op de vorige pagina staan.![]()
Dit weekend wil ik deze wings gaan maken, ze zien er namelijk heerlijk uit.
waar is de rub een beetje mee te vergelijken, of wat is een goeie vervanger?
ik heb deze niet en vind het een beetje jammer om € 5,- verzendkosten te betalen voor een potje van € 5,-
Ben me nu een beetje aan het inlezen mbt pekelen, nu snap ik er helemaal niks meer van.
Eigenlijk overal praten ze over minimaal 8 tot 12 uur in de brine, waarom nu dan 2,5 uur? Omdat ze kleiner zijn dan bv een hele kip?
en doe ik het bier er bij het verwarmen al bij, of pas na het afkoelen?
En dan naderhand, de rub, moet die zonder zout zijn omdat de wings al in de pekel hebben gelegen?
sorry voor de vele vragen, dit is echt een nieuwe uitdaging voor me.
Die van bbq helden had ik ook gevonden ja.
hun geven aan dat het drogen alleen is voor een krokant korstje.
nou wil het geval dat ik vanavond een testrun wil doen, alleen de brine en dan een uurtje in de rub moet haalbaar zijn.
de krokante korst neem ik dan maar even voor lief.