BasBQ
Beef en Steak

Frikandel Döner

Armand

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag stond frikandel döner op het menu
Eerst met de snijmachine frikandellen gesneden ik reepjes van 1,5mm dik en gekruid met gyros kruiden van wild woodpecker.
Vervolgens bbq indirect op 200gr en de “Döner” erop regelmatig omkeren/doorscheppen en als het lekker bruin is mag het de pita in.
Simpel maar heerlijk 😍

DC7C6FE0-F944-4CA3-BA6A-46A69F39DAD1.jpeg


57A84C65-2A00-4487-911C-26A0ED85E8E2.jpeg


28C247DD-40D7-4863-9079-0D7C98B1E3DD.jpeg


B334FD15-A018-4155-88FD-CEC1A706B853.jpeg


4D5778E8-7C3E-489D-B87A-9CC57911A792.jpeg


B5233E1A-A5DC-4A82-94C3-8EE344828A6D.jpeg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.358
Dat is echt heel erg lekker!

Laatst binnen gemaakt, moet van de bbq alleen maar beter zijn. 😋
 

Zwientie

Pitmaster
 
 
Berichten
668
Ha wat een idee joh. Grappig en lekker ook lijkt me.
 

Erik B71

Kooltjesharker
 
 
Berichten
219
Dat is een leuk idee!!! Die gaat zeker dadelijk met iets beter weer gemaakt worden.
 

Sjefke1986

Tondelzoeker
Berichten
5
Wat een tof idee! Ik denk dat mijn dochters dit zeker gaan waarderen als ik het klaarmaak.
Dank voor het delen!
 

goosebumps

Sprokkelaar
Berichten
45
Die frikandöner ziet er goed uit 👍 Heb alleen geen snijmachine helaas. Misschien dat het met een kaasschaaf lukt 😆
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.653
Heb hem hier nog eens gezien dacht ik. ... of ergens anders.

Maar goed dat ik er weer aan herinnerd word, want lijkt me heerlijk. Enkel opletten met de vingers door de snijmachine
 

BeeJee78

Vuurmaker
 
 
Berichten
58
Ziet er heel lekker uit!
Maar is het niet enorm zout door naast de frikandelkruiden ook nog gyroskruiden te gebruiken?
 

Mark89

Sprokkelaar
Berichten
27
Creatief! ik heb hem op m’n lijstje gezet👌
 

Rogier

Pitmaster
 
 
 
Berichten
939
Wat een idee, dit moet ik onthouden, ziet er lekker uit!
 
Bovenaan Onderaan