- Berichten
- 782
Gister de large ‘ontmaagd’ met wat grillwerk, voor vandaag had ik een mooi stuk fricandeau meegenomen. 1,5kg mooi vlees. Vanmorgen opgeknoopt en in een marinade van honing/mosterd/peper/zout gezet. Geseald en in de koelkast. De BBQ op 140 graden gezet, kleine 2 uur tot hij op 65 graden in de kern was
Ondertussen 1 deel room en 1 deel vollle melk met knoflook, peper, zout & nootmuskaat gekookt, aardappels in schijfjes in een aluminium bakje, de saus er over en afwerken met geraspte oude kaas. Deze een kleine 1,5 uur bij de fricandeau laten pruttelen.
Volgens mijn vrouw was ik groente vergeten, kinderen vonden van niet
Honing mosterd saus erbij, zelfde recept als de marinade, lekker veel grove Zaanse mosterd dat er wel een beetje een pitje in zit 

Volgens mijn vrouw was ik groente vergeten, kinderen vonden van niet

