- Berichten
- 5.307
Eet heel graag wel spek, maar vermits ik de aanleg heb om al bij te komen van naar eten te kijken, probeer ik het niet al te veel te eten.
Een tijd terug een stuk buispek met zwoerd meegenomen omdat ik dacht deze te gebruiken voor burnt ends, maar bij thuiskomst en opzoeken gemerkt dat je dan zonder zwoerd moet hebben. Dus dan maar een porchetta.
Van de week ontdooid en gisteren dan de voorbereiding en met oprollen al gemerkt dat hij eigenlijk te klein was. Het is te zeggen, niet lang genoeg. Was een vierkant stuk van ietsje boven de 2kg, maar om rond te geraken moest hij wat langer zijn. Dus toch maar doorzetten en als het niet zou lukken, dan maar dubbel vouwen.
Ik heb compleet het recept van Noskos gevolgd. Dus vandaag afgespoeld en ingesneden, waarna de kruiden en oprollen. Hij ging rond, maar die van Noskos ging nog wat verder overheen.
Dacht dit dus 1 x te maken, maar het was verdomd zo lekker, dat het niet bij een laatste keer gaat blijven. Vermits het veel te veel was, heb ik een vriend laten weten dat hij de helft kon komen halen, en hij vond het eveneens overheerlijk. Zeker het krokante zwoerd. Mijn vrouw vond dat zwoerd niets, maar dat vond ik niet erg
Vermits ik geen hobbyfotograaf ben, zijn het altijd simpele beelden zonder veel achtergrondanimatie
Een tijd terug een stuk buispek met zwoerd meegenomen omdat ik dacht deze te gebruiken voor burnt ends, maar bij thuiskomst en opzoeken gemerkt dat je dan zonder zwoerd moet hebben. Dus dan maar een porchetta.
Van de week ontdooid en gisteren dan de voorbereiding en met oprollen al gemerkt dat hij eigenlijk te klein was. Het is te zeggen, niet lang genoeg. Was een vierkant stuk van ietsje boven de 2kg, maar om rond te geraken moest hij wat langer zijn. Dus toch maar doorzetten en als het niet zou lukken, dan maar dubbel vouwen.
Ik heb compleet het recept van Noskos gevolgd. Dus vandaag afgespoeld en ingesneden, waarna de kruiden en oprollen. Hij ging rond, maar die van Noskos ging nog wat verder overheen.
Dacht dit dus 1 x te maken, maar het was verdomd zo lekker, dat het niet bij een laatste keer gaat blijven. Vermits het veel te veel was, heb ik een vriend laten weten dat hij de helft kon komen halen, en hij vond het eveneens overheerlijk. Zeker het krokante zwoerd. Mijn vrouw vond dat zwoerd niets, maar dat vond ik niet erg
Vermits ik geen hobbyfotograaf ben, zijn het altijd simpele beelden zonder veel achtergrondanimatie
Laatst bewerkt: