Eszer
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Ik wilde eens groenten in een mandje (rotisseri) maken.........we hadden het een en ander over en nog liggen dus heb ik een venkel, een witte en een rode ui, een courgette een zakje sugarsnaps in het mandje gedaan............gewoon naturel alleen een beetje olijfolie. Een half uurtje op de egg op zo’n 190 graden.
Ondertussen gemarineerde Tiger Garnalen op een plankje op de weber............(marinade van peterselie citroenrasp knoflook en olie,,,,,peper en zout naar smaak)
plankjes trokken wel erg krom trouwens........dat heb ik op de egg nog nooit meegemaakt.......hebben toch een kleine drie uur geweekt..???? Evt tips zijn welkom...
en nog een punt-paprika en citroen op het rooster erbij........
zo hadden we weer een heerlijk maaltje.
Nou waren de garnalen niets nieuws maar op deze manier groenten op de egg pakte verrassend goed uit.....gewoonweg heerlijk.
Ondertussen gemarineerde Tiger Garnalen op een plankje op de weber............(marinade van peterselie citroenrasp knoflook en olie,,,,,peper en zout naar smaak)
plankjes trokken wel erg krom trouwens........dat heb ik op de egg nog nooit meegemaakt.......hebben toch een kleine drie uur geweekt..???? Evt tips zijn welkom...
en nog een punt-paprika en citroen op het rooster erbij........
zo hadden we weer een heerlijk maaltje.
Nou waren de garnalen niets nieuws maar op deze manier groenten op de egg pakte verrassend goed uit.....gewoonweg heerlijk.