bastard leusden
Gemarineerd
- Berichten
- 1.545
Welkom en veel bbq plezier
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Klopt zeker! Misschien had ik even moeten uitleggen wat ik onder buiten koken versta, zodat de conclusie ‘dus het wordt een Kamado’ iets meer doordacht over komt Ik wil ook pizza’s kunnen doen, deserts, bakken… En L&S uiteraard. De Kamado is zo veelzijdig inzetbaar dat dit voor mij de fijnste keuze lijkt.Waarom denkt iedere newbee dat ze een Kamado nodig hebben om te BBQ-en?
Als je niet kunt koken kun je de duurste keukens of BBQ's aanschaffen maar je bakt er nog steeds niks van.
Het ligt niet aan het spulletje maar aan het knulletje.
Hier wil ik alleen maar mee zeggen, zoals ik zo vaak zeg, dat je op een Weber ketel oid of zelfs op een winkelwagentje over een vuur gekieperd
de mooiste gerechten kunt BBQ-en.
Dat bepaalde BBQ types je het makkelijker of moeilijker kunnen maken dat klopt.
Dat is ook de reden dat ik mijn Primo heb, om het voor mij makkelijker te maken dat wil niet zeggen dat ik opeens serieus of beter kan BBQ-en. Mijn oude trouwe Weber 57 blijft nog altijd mijn back-up.
Desalniettemin welkom bij het Genootschap en heel veel plezier met je nieuwe aankoop.
Helemaal mee eens, een kamado is een goede keus en dat klinkt veel beter dan " ik heb een Kamado nodig" die beginnende BBQers wellicht doet denken dat je een kamado per se nodig hebt om al die heerlijke gerechten die we zo graag buiten maken te verwezelijken want da's echt niet zo.Klopt zeker! Misschien had ik even moeten uitleggen wat ik onder buiten koken versta, zodat de conclusie ‘dus het wordt een Kamado’ iets meer doordacht over komt Ik wil ook pizza’s kunnen doen, deserts, bakken… En L&S uiteraard. De Kamado is zo veelzijdig inzetbaar dat dit voor mij de fijnste keuze lijkt.
ik heb nog nooit anders gehad dan een weber kettle en een wsm.Klopt zeker! Misschien had ik even moeten uitleggen wat ik onder buiten koken versta, zodat de conclusie ‘dus het wordt een Kamado’ iets meer doordacht over komt Ik wil ook pizza’s kunnen doen, deserts, bakken… En L&S uiteraard. De Kamado is zo veelzijdig inzetbaar dat dit voor mij de fijnste keuze lijkt.
of zelfs op een winkelwagentje over een vuur gekieperd.
een gruwel voor de fustbeheerders en winkelwagen managers.....Maar mooie herinneringen.Wat doet mij dit denken aan mijn oude studententijd, koken op open geslepen bierfusten. Winkelwagentjes als grill op het kampvuur en de hele avond /nacht lekker prutsen, terwijl op de achtergrond de mobiele bar op de aggregaat zoemt
Geloof ik graag, na ons trouwen hebben we zo'n 6 jr. tussen de heren studenten mogen wonen (ook toen was er woningnood) dus je was al blij met een kamertje.een gruwel voor de fustbeheerders en winkelwagen managers.....Maar mooie herinneringen.
Mee eens. Ik kan het eigenlijk iedereen aanraden om op een keteltje te beginnen. Daar kan je ook alles op. Als je alles op een ketel kan, lukt het ook op een andere bbq. Maar eerst leren waar je voorkeuren liggen is ook handig. Voornamelijk steaks met reverse sear of andere braadstukken die maar max ongeveer uurtje tot anderhalf hoeven? Blijf bij een ketel.Waarom denkt iedere newbee dat ze een Kamado nodig hebben om te BBQ-en?
...
Compleet mee eens Ewald, denk dat het meer een rage is of zo. Al mijn kameraden hebben ook een kamodo. Maar ze komen altijd bij mij om te eten terwijl ik een weber hebWaarom denkt iedere newbee dat ze een Kamado nodig hebben om te BBQ-en?
Als je niet kunt koken kun je de duurste keukens of BBQ's aanschaffen maar je bakt er nog steeds niks van.
Het ligt niet aan het spulletje maar aan het knulletje.
Hier wil ik alleen maar mee zeggen, zoals ik zo vaak zeg, dat je op een Weber ketel oid of zelfs op een winkelwagentje over een vuur gekieperd
de mooiste gerechten kunt BBQ-en.
Dat bepaalde BBQ types je het makkelijker of moeilijker kunnen maken dat klopt.
Dat is ook de reden dat ik mijn Primo heb, om het voor mij makkelijker te maken dat wil niet zeggen dat ik opeens serieus of beter kan BBQ-en. Mijn oude trouwe Weber 57 blijft nog altijd mijn back-up.
Desalniettemin welkom bij het Genootschap en heel veel plezier met je nieuwe aankoop.
Compleet mee eens Ewald, denk dat het meer een rage is of zo. Al mijn kameraden hebben ook een kamodo. Maar ze komen altijd bij mij om te eten terwijl ik een weber heb
Ik heb een collega met een basterd XL. Die gebruikt m ook alleen maar om te cremeren. IT ZZPer met geld teveel he
Ahhhh dat is het dus. Bedankt voor de tipAl mijn vrienden hebben een gewone BBQ, maar komen altijd bij mij met de Kamado. En dat ligt niet aan het toestel, maar het is voor hen lekker goedkoop en eens wat anders dan vleesjes cremeren. Zowel een vriend als een buurman hebben een Weber kettle en die wisten zelfs niet dat je er meer mee kon dan vlees cremeren.
Dus denk niet dat het iets met je weber te maken heeft, maar wel met Zwientje