- Berichten
- 47
Vandaag (gisteren eigenlijk) begonnen aan mijn eerste run op een Kamado ooit 
Mijn mooie Masterbuilt wordt ingewijd met low en slow short ribs:
USA grain fed Black Angus, 1,6kg na trimmen:
Gisteren getrimd, gezouten en weggelegd in de koelkast. Vanmorgen de rub gemaakt, van zwarte peper, uienpoeder, knoflookpoeder, gerookte paprikapoede(helaas geen foto van)
Vanochtend de Kamado aangemaakt met de "Smoking Dad" methode. Het was even zoeken naar de juiste schuifjes combinatie, maar op dit moment lijkt alles stabiel rond de 115-120 graden. Wordt vervolgd!

Mijn mooie Masterbuilt wordt ingewijd met low en slow short ribs:
USA grain fed Black Angus, 1,6kg na trimmen:
Gisteren getrimd, gezouten en weggelegd in de koelkast. Vanmorgen de rub gemaakt, van zwarte peper, uienpoeder, knoflookpoeder, gerookte paprikapoede(helaas geen foto van)
Vanochtend de Kamado aangemaakt met de "Smoking Dad" methode. Het was even zoeken naar de juiste schuifjes combinatie, maar op dit moment lijkt alles stabiel rond de 115-120 graden. Wordt vervolgd!