BasBQ
Beef en Steak

Eerste ribbetjes van de WSM

Dvdwoude

Tondelzoeker
Berichten
2
Goedemorgen,

Na aanschaf enige tijd stil gestaan te hebben gisteren voor het eerst spareribs (dik) gemaakt op de WSM.
Spareribs hebben eerst een avond/nacht in de marinade (ketjap, cherry coke en wat specerijen) gestaan om ze vervolgens te voorzien van een lichte rub (knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout)

WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28.jpeg


WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28 (1).jpeg


Het was eerst even een uitdaging de WSM goed op temperatuur te houden. Maar uiteindelijk goed op temperatuur gekregen en gehouden.

WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28 (2).jpeg


Na 3 uurtjes roken ze voorzien van een aluminium jasje met een beetje roomboter en bruine suiker.

WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28 (3).jpeg


Helaas in de tussentijd niet echt foto`s gemaakt, maar na de folie en een klein half uurtje los de ribbetjes laten rusten.

WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28 (4).jpeg


Met als eindresultaat een heerlijk malse rib!


WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.40.28 (5).jpeg
 
Zien er lekker uit deze ribbels. Hebben vast gesmaakt.
 
Dat was een heerlijke run, smaakt vast naar meer
 
daar is een wsm voor gemaakt, voor heerlijke ribben
dit zijn hele mooie. lekker hoor
 
Ik krijg spontaan trek in ribben, mooie en smakelijke laatste foto🤩
 
Het water loopt me in de mond
 
Daar kan je mee voor de dag komen. Geslaagde run.
 
Zal nu vast niet lang meer stil staan na zulke mooie ribben
 
Terug
Bovenaan Onderaan