- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's
Eendenborst is wat we hier regelmatig op voorraad hebben. Waarom?
Nou, omdat het gewoon f*ckin lekker is en snel en makkelijk op tafel staat.
Zo ook vanavond. Niet veel zin om uitgebreid te koken, maar uiteraard wel lekker willen eten.
Dus: eendenborst it is!!!
Omdat het gewoon weer een simpele maar o zo lekker bordje eten was wil ik het graag met een paar foto's met jullie delen.
Allereerst een foto van de voorbereidingen
Zo, de voorbereidingen zijn gedaan.
De bbq kan dus aan. Starter aangestoken en ondertussen even de vetkap van de eendenborst insnijden, snufje zout er over en wat houtsnippertjes laten weken
Hoppaaaah! daar gaan we
En na een minuutje of twintig nog even direct grillen
En op het bordje
Meer heb je niet nodig. Het was weer genieten.
Dank voor het kijken
Rick
Eendenborst is wat we hier regelmatig op voorraad hebben. Waarom?
Nou, omdat het gewoon f*ckin lekker is en snel en makkelijk op tafel staat.
Zo ook vanavond. Niet veel zin om uitgebreid te koken, maar uiteraard wel lekker willen eten.
Dus: eendenborst it is!!!
Omdat het gewoon weer een simpele maar o zo lekker bordje eten was wil ik het graag met een paar foto's met jullie delen.
Allereerst een foto van de voorbereidingen
Zo, de voorbereidingen zijn gedaan.
De bbq kan dus aan. Starter aangestoken en ondertussen even de vetkap van de eendenborst insnijden, snufje zout er over en wat houtsnippertjes laten weken
Hoppaaaah! daar gaan we
En na een minuutje of twintig nog even direct grillen
En op het bordje
Meer heb je niet nodig. Het was weer genieten.
Dank voor het kijken
Rick