- Berichten
- 323
Vandaag helaas geen tijd voor een lange sessie, maar met dit weer moet de kamado natuurlijk wel even aan! Daarom maar een flinke entrecote op de bbq gemaakt. Ik heb hem eerst gegaard tot 42 graden om vervolgens de KJ flink op te stoken en daarna te searen. Had nog een mooie dubbeldoel Entecote liggen van 500 gram.
Uiteindelijk alleen wat PeZo op de entrecote gedaan en met 120 graden kon hij erop!
Bij het searen toch maar even de deksel dicht gedaan, gezien het door de dikke vetrand flink ging vlammen. Maar kon mooi even gluren via het margrietwiel
.
Uiteindelijk aangesneden en heel tevreden met de garing. Voor het eerst dat ik vlees van een dubbeldoel koe heb gemaakt, maar ben erg tevreden over de kwaliteit en smaak!
Uiteindelijk alleen wat PeZo op de entrecote gedaan en met 120 graden kon hij erop!
Bij het searen toch maar even de deksel dicht gedaan, gezien het door de dikke vetrand flink ging vlammen. Maar kon mooi even gluren via het margrietwiel

Uiteindelijk aangesneden en heel tevreden met de garing. Voor het eerst dat ik vlees van een dubbeldoel koe heb gemaakt, maar ben erg tevreden over de kwaliteit en smaak!