Aangezien de vakantie niet verder gaat dan de achtertuin is er wat ruimte om extra lekker te eten 
Bij een slager met erg lekker vlees die het zelf dry-aged (met de toepasselijke naam Bakker uw Slager) een mooi stukje dry-aged entrecote gehaald.
Deze alleen met zeezout gekruid. Indirect op 90 oplopend naar 113 met een paar snippers eiken naar 46 graden kern. Daarna ingesmeerd met olijfolie, de Weber opgestookt en op de seargrate kort gegrild tot 46 graden kern (die was teruggelopen naar 44).
Daarbij aardappels uit de (wie kent hem nog?) Flavorwave oven en een simpele frisse salade.We drinken een Italiaan van ingedroogde Primitovo druiven.
Al met al zeer geslaagd! Supermals vlees met een goede smaak, heeft echt genoeg aanenkel het zout en op het bord een draai peper.
Dochterlief houdt van taai biefstuk
die kreeg de zijkant die het langste was aangezet, vrouw vond het geweldig lekker en zoon: lekker maar het liefste een goede worst.
Genoeg gelezen, de foto’s!
Bedankt voor het lezen/kijken

Bij een slager met erg lekker vlees die het zelf dry-aged (met de toepasselijke naam Bakker uw Slager) een mooi stukje dry-aged entrecote gehaald.
Deze alleen met zeezout gekruid. Indirect op 90 oplopend naar 113 met een paar snippers eiken naar 46 graden kern. Daarna ingesmeerd met olijfolie, de Weber opgestookt en op de seargrate kort gegrild tot 46 graden kern (die was teruggelopen naar 44).
Daarbij aardappels uit de (wie kent hem nog?) Flavorwave oven en een simpele frisse salade.We drinken een Italiaan van ingedroogde Primitovo druiven.
Al met al zeer geslaagd! Supermals vlees met een goede smaak, heeft echt genoeg aanenkel het zout en op het bord een draai peper.
Dochterlief houdt van taai biefstuk

Genoeg gelezen, de foto’s!
Bedankt voor het lezen/kijken