- Berichten
- 16
Ge?nspireerd door eerdere berichten op dit forum wil ik eens proberen om zelf vlees te dry agen in mijn eigen koelkast.
Om te beginnen heb ik de volgende vacu?m zakken besteld; http://www.vuurenrook.nl/webwinkel/vacumeren--and--vacuumgigant/p-1/362555--vacuumgigant.html
Daarna ben ik naar de Sligro gereden voor een mooi stuk Ribeye. Eerlijk gezegd ziet het vlees er bij nader inzien wel wat te mager uit. Ik had er liever wat meer vet in gezien.....
Er zit een soort "hulpstrip" bij de zak, om je te helpen het vlees goed vacu?m te trekken.
Voor alle zekerheid 2x geseald
Vervolgens op een rekje in de koelkast gelegd. Nu 30 dagen geduld, ik houd jullie op de hoogte!
Om te beginnen heb ik de volgende vacu?m zakken besteld; http://www.vuurenrook.nl/webwinkel/vacumeren--and--vacuumgigant/p-1/362555--vacuumgigant.html
Daarna ben ik naar de Sligro gereden voor een mooi stuk Ribeye. Eerlijk gezegd ziet het vlees er bij nader inzien wel wat te mager uit. Ik had er liever wat meer vet in gezien.....

Er zit een soort "hulpstrip" bij de zak, om je te helpen het vlees goed vacu?m te trekken.

Voor alle zekerheid 2x geseald

Vervolgens op een rekje in de koelkast gelegd. Nu 30 dagen geduld, ik houd jullie op de hoogte!
