- Berichten
- 505
Na de worstworkshop moest ik toch zelf ook maar een en ander maken. Aan de bak dus.
Tijd voor drie worstjes, van achter naar voren: braadworstjes met Apple knockers flophouse kruiden, rookworst volgens recept van Bert, en kippengrillworst met kruiden van verstegen.
Alles door de porkert.
En daar zijn de braadworstjes al:
En rookworstjes:
En de grillers.
Deze zijn inmiddels afgekookt en liggen in de vriezer te wachten op een grillbeurt.
Voor de rookworsten had ik een klein rookkastje geleend. Dat had ik niet lekker onder controle dus duurde wat lang (pas om 24:00 uur klaar), extra reden om die uds te bouwen ;-)
En het rookworstresultaat:
De braadworsten zijn goed gekeurd (maar staan niet gebraden op de foto). Ik kan me die kruiden trouwens ook wel in een droge worst voorstellen. Iemand dat al geprobeerd?
De Grillworst moet nog gegrild (te druk om wordt te grillen
das pas een nachtmerrie).
En de rookworst is prima! Volgende keer probeer ik em ook eens van farce te maken, maar voor een eerste keer ben ik volle bak tevreden.

Tijd voor drie worstjes, van achter naar voren: braadworstjes met Apple knockers flophouse kruiden, rookworst volgens recept van Bert, en kippengrillworst met kruiden van verstegen.

Alles door de porkert.
En daar zijn de braadworstjes al:

En rookworstjes:

En de grillers.

Deze zijn inmiddels afgekookt en liggen in de vriezer te wachten op een grillbeurt.
Voor de rookworsten had ik een klein rookkastje geleend. Dat had ik niet lekker onder controle dus duurde wat lang (pas om 24:00 uur klaar), extra reden om die uds te bouwen ;-)


En het rookworstresultaat:

De braadworsten zijn goed gekeurd (maar staan niet gebraden op de foto). Ik kan me die kruiden trouwens ook wel in een droge worst voorstellen. Iemand dat al geprobeerd?
De Grillworst moet nog gegrild (te druk om wordt te grillen

En de rookworst is prima! Volgende keer probeer ik em ook eens van farce te maken, maar voor een eerste keer ben ik volle bak tevreden.