- Berichten
- 88
Dit weekend los gegaan op de dikke babybacks van Beef en Steak. Mooie stukken vlees voor een mals prijsje. Eerst een dag in een marinade van ketjap, olie, witte wijn, mosterd, knoflook, ui, p&z. Daarna ??n streng ingesmeerd met een standaard rub. Daarna richting de Q.
Nog een paar minuutjes tot de ketel heet is. Mooi gelegenheid voor een eerste shot.
De eerste 2,5 uur van de 2,5 / 1,5 / 1 methode maken we gebruik van het welbekende bordenrek van IKEA
Ingepakt, de ??n met een scheutje cola, de ander met een scheutje whisky
Uurtje opstijven nog.
Alles. Vlees. Veel. Hijgen.
Nog een paar minuutjes tot de ketel heet is. Mooi gelegenheid voor een eerste shot.

De eerste 2,5 uur van de 2,5 / 1,5 / 1 methode maken we gebruik van het welbekende bordenrek van IKEA

Ingepakt, de ??n met een scheutje cola, de ander met een scheutje whisky

Uurtje opstijven nog.

Alles. Vlees. Veel. Hijgen.
