- Berichten
- 6.938
Beste BBQ-vrienden,
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6794_zps0325f3c7.jpg)
Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6797_zps4de8d28e.jpg)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6798_zpsb9d23f1f.jpg)
Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6811_zps819285ad.jpg)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6816_zps026254f8.jpg)
Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6822_zpse553bd37.jpg)
Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6829_zpsa63bf37a.jpg)
Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6794_zps0325f3c7.jpg)
Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6797_zps4de8d28e.jpg)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6798_zpsb9d23f1f.jpg)
Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6811_zps819285ad.jpg)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6816_zps026254f8.jpg)
Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6822_zpse553bd37.jpg)
Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:
![](http://i36.photobucket.com/albums/e33/Sander72/SDJ_6829_zpsa63bf37a.jpg)
Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!