- Berichten
- 6.915
Beste BBQ-vrienden,
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:
Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:
Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:
Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)
Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:
Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!
Hier zijn we ook los... we gaan lekker Koud Gerookte Zalm maken:
Twee mooie zalmzijdes bij Sligro gehaald:
Behalve het zout en basterdsuiker mengsel werk ik ook met Dille tips (goeie tip Rolaanndd) dus hier komt mijn charmante assistente:
Kijk die concentratie en toewijding... mijn lieve dochter Lizelot (9 jaar oud)
Dan bedekken met het suiker-zout mengsel:
Nu in de koeling en morgenavond weer verder samen... laters!