Gister een lekker kippetje op bierblik (radler) gemaakt. Ik wilde m zo mals mogelijk krijgen, dus indirect en niet te hard. Het werd 90 minuten op 170C
Wat standaard kruiden met olie, knoflook en gember; bosje italiaanse kruiden erin en een limoentje. De groenten een half uurtje mee gegaard en een soort ratatouille van gemaakt.
Heel smakelijk allemaal, alleen het knapperige velletje ontbrak, waarschijnlijk iets te enthousiast met de azijn-cider spray gewerkt. Toen de kerntemperatuur 80C was ben ik gestopt om m niet te over-cooken.
Volgende keer toch maar weer iets hogere temperatuur en wat meer paprikapoeder voor het gezonde kleurtje
Wat standaard kruiden met olie, knoflook en gember; bosje italiaanse kruiden erin en een limoentje. De groenten een half uurtje mee gegaard en een soort ratatouille van gemaakt.
Heel smakelijk allemaal, alleen het knapperige velletje ontbrak, waarschijnlijk iets te enthousiast met de azijn-cider spray gewerkt. Toen de kerntemperatuur 80C was ben ik gestopt om m niet te over-cooken.
Volgende keer toch maar weer iets hogere temperatuur en wat meer paprikapoeder voor het gezonde kleurtje
