- Berichten
- 6.243
Gister was het tijd om van de ear snacks te maken. Zaterdag alleen een jachtpartij gehad om aluminium bakjes te scoren. 4 supermarkten, niets. Toen maar effe naar de shoarmazaak geweest en ze daar kunnen krijgen  . Maar eens bij de Makro kijken
. Maar eens bij de Makro kijken 
Hij lag al effe in de vriezer, was bij de laatste bestelling bij Beef & Steak mee besteld
		
		
	
	
		 
	
Na deze van het vet verwijderd te hebben, is gelukkig niet het duurste stukkie vlees hield denk de helft van het gewicht over, klaar voor de rub
		 
	
Eitje aangestoken, Jack Daniels snippers in een box gedaan en op het houtskool gezet, platesetter rooster en ear geplaatst. Dit zoals in Noskos z’n YouTube bijdrage
		 
	
Omdat het niet droog zou blijven maar een pluutje opgezet
		 
	
Na 3 uur de bark gecontroleerd, zat nog niet vast. Duurde een uurtje langer. Geen foto gemaakt voordat de folie erom ging
Na zo’n 30 min was de 92 graden bereikt en begon het prikken, na 15 min ging de thermapen er goed in en kwam tie er zo vanaf
		 
	 
		 .
	.
Helaas weinig sap in het folie om te gebruiken
Bakjes gevuld en de saus erbij
		 
	
Na 45 minuten eraf en klaar om te nuttigen met een apple bandit. Blijf dat toch lekker vinden als de zon weer tevoorschijn komt.
Beide sauzen smaakte
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			 . Maar eens bij de Makro kijken
. Maar eens bij de Makro kijken Hij lag al effe in de vriezer, was bij de laatste bestelling bij Beef & Steak mee besteld
Na deze van het vet verwijderd te hebben, is gelukkig niet het duurste stukkie vlees hield denk de helft van het gewicht over, klaar voor de rub
Eitje aangestoken, Jack Daniels snippers in een box gedaan en op het houtskool gezet, platesetter rooster en ear geplaatst. Dit zoals in Noskos z’n YouTube bijdrage
Omdat het niet droog zou blijven maar een pluutje opgezet
Na 3 uur de bark gecontroleerd, zat nog niet vast. Duurde een uurtje langer. Geen foto gemaakt voordat de folie erom ging
Na zo’n 30 min was de 92 graden bereikt en begon het prikken, na 15 min ging de thermapen er goed in en kwam tie er zo vanaf
Helaas weinig sap in het folie om te gebruiken
Bakjes gevuld en de saus erbij
Na 45 minuten eraf en klaar om te nuttigen met een apple bandit. Blijf dat toch lekker vinden als de zon weer tevoorschijn komt.
Beide sauzen smaakte
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		
 , rechter glas
, rechter glas 
 
 
		 
 
		 
  ).  Wil niet zeggen dat het niet beter kan. Iets nieuws proberen dus. Aaron Franklin (=Brisket God) injecteert niet. Meathead ook niet. Ik wrap altijd in butcher paper tussen 70 en 75 graden. Werkt ook goed.
).  Wil niet zeggen dat het niet beter kan. Iets nieuws proberen dus. Aaron Franklin (=Brisket God) injecteert niet. Meathead ook niet. Ik wrap altijd in butcher paper tussen 70 en 75 graden. Werkt ook goed.
 
 
		
