- Berichten
- 200
Hallo allen. Ik ga vrijdag voor een groot deel van de straat pulled pork maken. Heb een stuk boston butt van 6.5kg. Ik wil geen risico nemen met de tijd dat het klaar is. Hoe laat moet ik waarschijnlijk beginnen? Ik ga het ook inpakken om de tijd te verkorten. Ik neem aan dat je met zo een stuk 13 uur niet gaat redden?
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 Alvast succes
 Alvast succes en vergeet er vooral geen verslag van te posten
 en vergeet er vooral geen verslag van te posten 
 
		 
 
		
 
 
		 
  
 
		 
	 hier 15 uur en 81 graden
 hier 15 uur en 81 graden