Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Misschien een beetje een rare vraag. Maar over 2 weken komt mijn opa van 88 bij ons eten. Ik wil een lekker mals stuk vlees voor hem op de bastard gooien. Hij heeft nog zijn eigen tanden maar kauwen gaat iets minder makkelijk. Heeft iemand tips wat ik het beste kan maken? Liever geen rund of lam.
Ik heb het liefst een mooi stuk vlees. Hij heeft vroeger vaak zelf vis gerookt in een rookton, maar het is een goed alternatief voor de volgende keer. Is pull pork makkelijk te kauwen? Dacht dat daar veel harden stukken in zaten.
Pulled pork hoort geen echte harde stukken te hebben, en al zeker niet veel. Het gaat bij mij wel meteen tussen de tanden zitten... Dus of dat handig is!?
Echt goed rundvlees en dun gesneden is uiteraard super mals en goed te kauwen, maar ik zie dat je dat niet wilt.
Kippendijen zijn altijd een optie, in een 1001 variaties te bereiden!
Stoof van varkenswang is super mals en lekker.
Varkenshaas is al wat lastiger kauwen, of je moet een "varkenshaas culinair" van een supermarkt meenemen, volgens mij zijn die al voorverteerd door de ingespoten pekel, vind ze wel lekker.
Stoof van varkenswang heb ik even gegoogled mijn eerste reactie was een beetje terughoudend maar het ziet er inderdaad lekker uit . Varkenshaas gaat hier morgen op de bbq maar dat is iets te taai.
De rib of varkenswang stoof hou ik in gedachte. Heb ik meteen een goede reden om een dutch oven aan te schaffen.
Maak een cake van kipdijfilet ( ook hier te vinden ) zit ook wat groente in en is superzacht vlees en misschien zijn anders fall of the bone spareribs een optie ? beiden geen grote stukken vlees, maar wel lekker.
Runderwang zou ik ook zeler aan het rijtje toevoegen, is echt een heerlijk stukje vlees. Beetje grove sukade.
Verder kan je meatloaf maken of een wellington met gehakt ipv haas.
Even verplaatst naar het juiste forumonderdeel T, T, en T is voor weetjes en niet voor vragen.
Betaalbaar en gangbaar zijn bijvoorbeeld de St. Louis Pork Steaks van Noskos
Typisch Amerikaanse BBQ en door het sudderen botermals
Zoveel als dat je wilt.
je kan BBQ-kruiden gebruiken om dat te krijgen, je kan ook, als je het vlees aanzet, rookhout gebruiken en op die manier rook in de stoofpot krijgen.
Meeste stoofpotten maak je met de deksel dicht, dus dan zou er van nature weinig rook in zitten. Het gaat er echt om wat je met de ingredienten doet voordat ze in de pan gaan.
Vandaag alvast begonnen met de varkenswang stoof voor morgen. Helaas komt mijn gietijzere rooster vanmiddag pas binnen omdat die in alle winkels uitverkocht zijn. Het ruikt al heerlijk !!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.