BasBQ
Beef en Steak

Bavette Italiaanse stijl

Highlander

Tondelzoeker
Berichten
7
Van een collega een mooi recept gekregen. Dus vorige week een poging gewaagd. Een geslaagde poging kan ik wel zeggen.

6A8E007A-26F8-491A-97FF-F42A1D3EB3E4.jpeg


2B7A98D1-E123-4408-B254-44D6226A49A5.jpeg


4CDEF4CE-F08F-4FD0-B1E9-3FCD5FFCDDFA.jpeg


87F4398B-DF6D-4077-9E75-9FD04387F569.jpeg


AE65F07B-2ED6-4687-9262-E82B9A4621C9.jpeg


E9B65ECF-E867-420E-9975-C8C5FE24E3A6.jpeg


8425EEB4-2080-4E9A-B1A3-7743E93779C9.jpeg


1B477E9A-D7FA-4546-AB1D-AAFFEDFDC534.jpeg


540ED1A4-4865-4591-A4F4-979F77EB5548.jpeg
 
Dat ziet er lekker uit. Moet ik hier thuis ook maar eens voorstellen.
 
Ziet er goed uit! Blijft voor mij een van de lekkerste creaties op de bbq. Probeer de volgende keer eens zelfgemaakte pesto, 5 minuten werk maar zoveel lekkerder dan uit een potje!
 
Flinke unit zeg! Ik DM je m’n adres 🤣
 
Zo lust ik hem ook wel.
Ziet er prima uit. ook maar weer eens gaan maken.
 
Bavette is zo lekker en dit is een mooi geslaagde poging 👍 zelf zou ik de pijnboompitten vervangen voor pistachnoten i.v.m. allergie ;) is ook erg lekker.
Als ik een Italiaanse bavette maak doe ik het meestal op deze manier,

 
Terug
Bovenaan Onderaan