Goedemiddag!
Van de week dacht ik maar weer eens wat zalm te gaan roken (al eens eerder gedaan), maar toen ik de hoes van de Bastard afhaalde, zat ik toch met wat "onderhoud" dat gedaan moest worden.
Wat voor onderhoud dan? Nou, mijn roosters en side-tables hadden wat last van schimmel, dus dat werd poetsen.
Dus ja, dan zit je met vragen... Of tenminste: IK zit dan met vragen
Welke vragen dan? Nou:
Van de week dacht ik maar weer eens wat zalm te gaan roken (al eens eerder gedaan), maar toen ik de hoes van de Bastard afhaalde, zat ik toch met wat "onderhoud" dat gedaan moest worden.
Wat voor onderhoud dan? Nou, mijn roosters en side-tables hadden wat last van schimmel, dus dat werd poetsen.
Dus ja, dan zit je met vragen... Of tenminste: IK zit dan met vragen
Welke vragen dan? Nou:
- Wat is nodig om je Kamado winterklaar te maken (of als je hem even niet gebruikt?)
- Hoe de schimmel tegen te gaan? (Had onder de hoes de luchtschuiven beide een beetje open ook)
- Kan je überhaupt de kolen/roosters buiten bewaren? Ik heb (nog) geen buitenkeuken, maar die zou je dan redelijk "vochtdicht" moeten maken?
- Welke andere slimme tips nog?