- Berichten
 - 4.120
 
Mooi weer en nog een stukje buikspek op voorraad. Om in de stemming te blijven : Parijs buikspek receptuur @noskos .
		
		
	
	
		
	
Rub: zout-peper-knoflook en selderij zaad.
Na een uurtje rusten op de BBQ indirect 125-130 graden.
Blokje appel en kersenhout erbij.
		
	
		
	
Na 3 uurtjes ingepakt.
Planning was nog ca 2 uur ingepakt.
Echter al vrij snel, na ca 45 minuten, de 90 graden bereikt. Bij het prikken was er nog wat weerstand. Na nog 20 minuten was hij boterzacht.
		
	
Natuurlijk meteen een stukje geproefd.
Erg lekker.
Koud op een broodje ook erg lekker.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			
	Rub: zout-peper-knoflook en selderij zaad.
Na een uurtje rusten op de BBQ indirect 125-130 graden.
Blokje appel en kersenhout erbij.
	
	Na 3 uurtjes ingepakt.
Planning was nog ca 2 uur ingepakt.
Echter al vrij snel, na ca 45 minuten, de 90 graden bereikt. Bij het prikken was er nog wat weerstand. Na nog 20 minuten was hij boterzacht.
	Natuurlijk meteen een stukje geproefd.
Erg lekker.
Koud op een broodje ook erg lekker.
Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk