- Berichten
- 42
Pulled pork op de Weber was altijd een groot drama. Een hel om de temperatuur goed consistent te houden. Een zucht wind of de boel laaide weer op.
Nu we sinds een maand of wat een Kamado was Pulled Pork dus een van de eerste dingen die ik graag wilde doen. Dus hop: 3kg procureur gehaald en gaan!
Avond ervoor de procureur al in de rub gezet. Recept voor de rub komt van Ralph.
dat past maar net op 34cm rooster Qua rookhout gaan we voor een mooi stuk pruim en een stuk bordeaux wijnvat (eiken). Ook meteen een mooi project om de nieuwe Meater+ te proberen.
Ik begin al honger te krijgen, en dan moeten we nog een aantal uren tot de 70 kerntemperatuur heb ik hem 2x gemopt met een Carolina Mop Sauce op basis van azijn, Chili en suiker. Niet echt nodig misschien, maar ook niet verkeerd denk ik
Omgevingstemp zat rond de 115 graden (na een piepkleine overshoot net over de 125 heen). En na een goede vier uur zat ik qua kern op 70. Inpakken dus.
Hij ligt er nu weer een kwartiertje op. Vanmiddag even langs de winkel voor broodjes en de ingredienten voor een coleslaw, gelukkig hebben we al een mandoline
Ik houd jullie op de hoogte!
Nu we sinds een maand of wat een Kamado was Pulled Pork dus een van de eerste dingen die ik graag wilde doen. Dus hop: 3kg procureur gehaald en gaan!
Avond ervoor de procureur al in de rub gezet. Recept voor de rub komt van Ralph.
dat past maar net op 34cm rooster Qua rookhout gaan we voor een mooi stuk pruim en een stuk bordeaux wijnvat (eiken). Ook meteen een mooi project om de nieuwe Meater+ te proberen.
Ik begin al honger te krijgen, en dan moeten we nog een aantal uren tot de 70 kerntemperatuur heb ik hem 2x gemopt met een Carolina Mop Sauce op basis van azijn, Chili en suiker. Niet echt nodig misschien, maar ook niet verkeerd denk ik
Omgevingstemp zat rond de 115 graden (na een piepkleine overshoot net over de 125 heen). En na een goede vier uur zat ik qua kern op 70. Inpakken dus.
Hij ligt er nu weer een kwartiertje op. Vanmiddag even langs de winkel voor broodjes en de ingredienten voor een coleslaw, gelukkig hebben we al een mandoline
Ik houd jullie op de hoogte!