- Berichten
- 572
BBQ`ers !
vandaag gaat het gebeuren: Gyros aan het spit !
dit naar aanleiding van de mooie voorbeelden van @silvester1986 en @knubbe
Gisteren de procureur van 2,4 kg in plakken gesneden, marinade gemaakt en een nachtje het vlees met marinade in de koelkast gezet.
Nou vanmorgen deed ik de koelkast open met m`n nuchtere maag....wow wat een lucht ! De uien-geur was zeer goed aanwezig...
Magoed, teken dat het ook goed in het vlees is getrokken na zo`n nachtje. Zo meteen het vlees uit de marinade halen en dan in de Gyros kruiden. Gaat het weer terug de koelkast in om laat in de middag aan het spit te rijgen.
in de loop van de dag zal ik de reportage aanvullen met het vervolg !!!
alvast wat plaatjes:
tot vanmiddag !
vandaag gaat het gebeuren: Gyros aan het spit !
dit naar aanleiding van de mooie voorbeelden van @silvester1986 en @knubbe
Gisteren de procureur van 2,4 kg in plakken gesneden, marinade gemaakt en een nachtje het vlees met marinade in de koelkast gezet.
Nou vanmorgen deed ik de koelkast open met m`n nuchtere maag....wow wat een lucht ! De uien-geur was zeer goed aanwezig...

Magoed, teken dat het ook goed in het vlees is getrokken na zo`n nachtje. Zo meteen het vlees uit de marinade halen en dan in de Gyros kruiden. Gaat het weer terug de koelkast in om laat in de middag aan het spit te rijgen.
in de loop van de dag zal ik de reportage aanvullen met het vervolg !!!
alvast wat plaatjes:
tot vanmiddag !
Laatst bewerkt: