- Berichten
- 18
Ik voelde het al de hele week.. Zaterdag gaat de kip niet op stok maar op blik.
		
		
	
	
		 
	
In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
		 
	
Beetje bier in de can gedaan..
		 
	 
		 
	
Het eind resultaat . Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
. Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
Beetje bier in de can gedaan..
Het eind resultaat
 . Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
. Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 ) het maakt niet zo veel uit vind ik de L&S kip is meestal wel sappiger en het vel stugger    maar omdat we het vel toch niet eten vinden we dat niet zo spannend.
 ) het maakt niet zo veel uit vind ik de L&S kip is meestal wel sappiger en het vel stugger    maar omdat we het vel toch niet eten vinden we dat niet zo spannend. 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
