- Berichten
- 18
Ik voelde het al de hele week.. Zaterdag gaat de kip niet op stok maar op blik.
In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
Beetje bier in de can gedaan..
Het eind resultaat . Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
In een simpele dry rub gelegd van:
- smoked paprika poeder
- knoflook poeder
- tijm
- oregano
- peper
- zout
En even een half uurtje in de koelkast. Was nog bezig met een voorgerechtje, voor dit gerecht had ik de Q op 120 graden voor de kip heb ik de temperatuur naar 140 gebracht. Met een kleine chunk hickory bij de kooltjes.
Beetje bier in de can gedaan..
Het eind resultaat . Er was een probleem, kippetje was veel te snel op ;-)..
Laatst bewerkt: