Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Dank jullie wel voor de inspiratie! Ik zit nu sterk te denken om 3 procureur rollades te maken. Nu zit ik alleen te denken hoe ik dat moet gaan doen met het vervoer en uiteraard het voorgerecht wat nog eerst komt. Zal het stuk nog verder garen als ik het inpak en in een koelbox meeneem? Want dan...
Ik ga zeker het wedstrijd recept proberen! De pekel heb ik niet gedaan, maar ik heb hem met bouillon ingespoten. Dichthouden klinkt een stuk beter[emoji56]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Haha inderdaad, eerste keer is best spannend maar erg leuk!
Op de 2e foto van de eerste post kan je de probe zien zitten, uiteraard is deze de gehele sessie daar gebleven. Zou jij dit een beetje een inschatten als een goede plek?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Er stond in het recept dat ik hem elk half uur moest smeren met saus. Hierdoor wakkert het vuur elke keer aan. Omdat er 1 probe is voor de interne en externe temperatuur komt de externe altijd nog dicht bij het vlees. Ik kan mij heel goed voorstellen dat er warmte lekt van binnen naar buiten...
Top! Dank je voor de tips. Ik heb het recept uit het boek: Lets make bbq great again. Daarin stond ook omschreven gebruik te maken van water in de lekbak eronder.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Thanks!
De schuif onder heb ik na het inpakken continue dicht gehad om te temperatuur zo laag mogelijk te houden, echter ging dit erg moeizaam. Gelukkig is hij sappig gebleven en is de eerste keer een succes[emoji123]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dank je!
Ik heb inderdaad een waterbak gebruikt. Na de 70 graden ook ingepakt en terug gelegd. De temperatuur wilde wel steeds stijgen richting de 170 graden. Gelukkig is hij sappig gebleven!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.