Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Waarschijnlijk ontstaat dit probleem omdat je uitlaat boven dicht zit. Door de uitlaat dicht te houden zuigt je bbq van onderaan geen zuurstof aan. Dit zorgt ervoor dat je brandstof niet efficiënt op kan branden. 3/4de dicht is voor een Low & Slow sessie prima, zolang de rook er ook maar uit...
2.8kg dat zijn tenminste nog eens formaat strengen :D Wat zzzjon al aangaf prikken met een sateprikker/thermapen zou ik als leidend aanhouden, bepaal je zelf hoeveel bite je wilt hebben
Een zakkie van opgestookt ging prima, geeft geen rare smaak of geur af. De brandduur was ook prima op orde, sortering was redelijk best wat gelijke stukken en niet achterlijk veel gruis :)
Favoriet bij de makro blijft toch de doos met iberico ribs (vriesvak zwarte doos)
Afgelopen jaar een aantal keer in de aanbieding gezien. Dan zijn ze in prijs bijna hetzelfde als de widecuts/dikbevleesde
Als ik dan toch een keuze zou moeten maken. Dan zou ik de widecuts pakken werken gewoon...
Ik vind het altijd wel een beetje de charme van bbqen, het ruiken naar rook en grill, wel herkenbaar daarna wel even lekker douchen en kleren in de was en of uithangen
Welkom Jorno,
Mijn tip; Je zelf in lezen is top, maar een product ervaren bij een speciaalzaak is goud! Laat je informeren voel en ervaar. De keuze is immers reuze. Voor z'n bedrag wil je natuurlijk een kamado waar je jaren mee vooruit kunt
Succes in je zoektocht
Ik heb het idee dat de prijzen allemaal marktconform zijn, en wat dit jaar niet weggaat. Dat verkoopt men volgend jaar wel weer. Ik zou wel gewoon diverse verkooppunten in de gaten blijven houden, heel soms tref je wel eens een gelukje!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.