BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Peter

  1. Peter

    Dagje prullen

    Mooie plaatjes, het is vast wel heel gezellig geweest. Even een vraagje: als de houdbaarheidsdatum van mijn bockbier bier verstreken is, spoel ik het altijd door de gootsteen maar ik zie dat jullie het 9 jaar later nog drinken. Is het dan nog een beetje om te drinken? En veilig? Hoor het graag...
  2. Peter

    Krentenbollen in de kamado

    Wat een leuk idee. Je moet er maar opkomen.
  3. Peter

    Even voorstellen

    Een mooie BUL Remco. Welkom!
  4. Peter

    Pulled Chicken Taco’s Birria Style

    Lees dit bericht rond lunchtijd. Jeetje water loopt uit mijn mond en mijn maag begint spontaan te knorren. Ziet er zo lekker uit.
  5. Peter

    Zelfbouw gestart rvs (mini) smoker

    Knap hoor dit zelf te maken. Ik ben jaloers op jullie soort mensen, kan zelf nog geen spijker recht in de muur slaan. Heel veel succes.
  6. Peter

    rookworst maken

    Ik zit nu in Portugal en werkelijk het water loopt me in de mond. Als ik over een maandje weer thuis ben dan lekker aan de rookworst (zelfgemaakt of van de slager. Echt een mooi resultaat!
  7. Peter

    Spaak-, Oer-, of Pig Wings; Allemaal lekker

    Peter, ziet er lekker uit. Zelf heb ik de ervaring dat het te droog was. Bij jou zeker niet. Ik moet er wel bij zeggen dat ik ze nooit gepekeld heb. Daar moet ik toch maar eens inverdiepen
  8. Peter

    Pulled pork voor het eerst

    Mooi gedaan. Om trots op te zijn.
  9. Peter

    Verdere stappen met mijn Boretti Barilo

    Goed gedaan hoor! Ik vind het niet rommelig. En idd nu het betere weer afwachten. Succes man!
  10. Peter

    France: Steak Haché avec Camembert

    Ziet er erg lekker uit. Het water loopt me in de mond. Op foto 2 zie ik dat je de rosbief ook getest hebt op COVID. Beter voorkomen dan genezen. 😂😂😂👍
  11. Peter

    Hazenpeper

    Echt een mooi verhaal, ondersteund met die foto’s. Perfect!
  12. Peter

    Even voorstellen

    @MartinK Beste Martin, heb jij dat adres in Haarlem? Ik ben ook geïnteresseerd. Alvast bedankt!
  13. Peter

    Mijn eerste verse worst

    Echt heel mooi je worsten. Ik heb een keer een workshop worst maken gedaan. Een van de dingen die continu herhaald werden was o.a. het mengen. Als je dacht klaar te zijn hiermee was de stelregel gewoon nog even doorgaan met mengen. En ja dat hielp, een goede binding voorkomt dat het korrelig...
  14. Peter

    Gehakttaart met groentjes

    Sorry vervelende  spelling  checker. Rub  moet het zijn.
Terug
Bovenaan Onderaan